Autós Blog

Benzinvér

Benzinvér

Lamborghini WIPO: Az Aventador utódja

2023. január 19. - Fast Márk

A Lamborghini nem hagyja cserben a vásárlóit idén sem. Az Aventador utódja egy V12-es szörnyeteg lesz, hibrid rásegítéssel és több, mint 800 lóerővel. Szerintem mai viszonylatban ez elképesztő teljesítmény, főleg egy szívómotorból, ami egyébként 8500 felett tud forogni.

lamborghini-aventador-spy-04-c72d.jpg

Forrás: carsales.com

Bár a Lamborghini már a 2011-ben megjelent Aventadorral is magasra tette a lécet a maga 700 lóerejével, 2.9 mp alatti 0-100-as gyorsulásával és 350 km/órás végsebességével, most úgy látszik, hogy az utódja még erre is rátesz egy lapáttal. 

Az autóról több infót majd a márciusi bemutatóján fogunk megtudni, de az már most is tisztán látszik, hogy az olaszok 2023-ban sem veszik félvállról az autógyártást. Minden esetre az nagyon becsülendő, hogy továbbra is kiállnak a V12 mellett, az Uniós szorongatások ellenére is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fastmark.blog.hu/api/trackback/id/tr918028624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása